Opi johtamaan itseluottamustasi taitavammin ilmaisella verkkokurssilla!

Ilmoittaudu psykologi ja valmentaja Ilona Rauhalan 5 päivän ilmaiselle verkkokurssille Itseluottamuksen johtaminen, joka tarjoaa sinulle kaiken olennaisen, mitä sinun tulee tietää itseluottamuksesta ja sen johtamisesta.

Ilmoittaudu mukaan!

Täyttämällä tietosi alla oleviin kenttiin olet mukana verkkokurssilla!

 

Haluatko johtaa itseluottamustasi taitavammin?

Aloita tänään.

Tällä kurssilla annan sinulle vinkkejä ja näkökulmia, miten voit onnistua oman itseluottamuksesi johtamisessa.

Itseluottamus on mielentila, joka auttaa onnistumaan, selviämään paremmin muutoksista ja kohtaamaan vaikeita tilanteita. Kurssi on verkkokurssi, jonka suorittaminen vie sinulta ajallisesti muutaman päivän. Voit tehdä tehtävät järjestyksessä tai kuten haluat. Oman mielesi mukaan. Kurssi koostuu videoista ja tehtävistä ja siinä käsitellään seuraavat kokonaisuudet:

  1. Itseluottamus
  2. Persoonan osa-alueet
  3. Miksi itseluottamuksella on merkitystä
  4. Henkilökohtaiset projektisi
  5. Itseluottamusjana
  6. Itseluottamukseen vaikuttavat tekijät
  7. Lisäksi saat yhdeksän vinkkiä oman itseluottamuksen kehittämiseen

Itseluottamus on avain onnistumiseesi työssä, vapaa-ajalla ja ihmissuhteissa. Kurssi on ilmainen kaikille osallistujille. Kurssin materiaali on myös käytössäsi ilmaiseksi.

Liity mukaan kehittämään itseluottamustasi onnistuaksesi elämässäsi työssä ja vapaa-ajalla!

Valmentajana Ilona Rauhala

Ilona Rauhala on psykologi, joka on tehnyt töitä työelämän ja organisaatioiden kehittämisen parissa yli 20 vuotta ja toiminut johtajien ja asiantuntijoiden ajattelukumppanina ja valmentajana. Ilonan kurssit ovat rakentunut näistä kokemuksista ja lukuisista keskusteluista ihmisten kanssa, jotka ovat olleet saman haasteen edessä. Löydät Ilonasta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fi

Ilona on esiintynyt mm. seuraavissa medioissa

Tätä muut sanovat kurssista:

"Minikurssi antoi hyviä ja ihan uusia eväitä ajatella miten itseluottamusta voi kehittää edelleen.  Ilona, sinulla on hyvä ja selkeä esitystapa, joka motivoi koittamaan eri asioita käytännössäkin."

"Ilonalla on selkeä ja reipas tapa esittää asioita. Monilla ihmisillä on huono itsetunto ja annoit kyllä paljon uusia eväitä pohdiskeluun miten itsetuntoa jokainen ihminen voisi parantaa."

"Ilonan kurssi oli sopivan kompakti ja auttoi jäsentämään omia ajatuksia. Sain vahvistusta omalle suunnalleni ja oivalsin myös asioita, joihin minun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota itseluottamuksen vahvistamiseksi. Sain kurssista ideoita myös esimiestyöhöni ja aion hyödyntää mm. Itseluottamusjanaa keskusteluissa tiimiläisteni kanssa."

"Ilonan kurssi oli todella hyvä ja antoi paljon eväitä omaan itsetuntemuksen tutkiskeluun ja havannointiin. Kaikki tarpeellinen ja ydintieto oli kurssilla selvästi arjen esimerkein tuotu esille.  Selkeäsanaisesti ja ammattitaitoisesti tehty luento, lämmin kiitos Ilona siitä!"

"Kurssi sai ajattelemaan omaa hyvinvointia ja vahvisti sitä, mihin suuntaan olen menossa. Jokaisen ihmisen elämä on arvokas juuri sellaisena kun itse sen haluaa olevan. Kumpa jokaisella olis voimia hävittää pahaa mieltä tuottavat henkilöt lähettyviltään."

"Kiitos selkeästä, tiiviistä paketista.

Sisältö antoi paljon ajattelemisen aihetta. Kurssista jäi itselleni kättä pidempää ja teemoja, joiden parissa aion viettää omaa ajatteluaikaa enemmänkin."

"Ajatuksia herättävä kurssi, joka pisti pohtimaan asioita. Tiivis ja selkeä kokonaisuus. Tykkäsin! Kiitos!"

"Todella hieno kurssi, kiitos! Ajatukset ja ohjeet olivat selviä, eikä niissä ollut mitään turhaa. Sain vahvistusta omille ajatuksilleni <3"

"Selkeä ja napakka paketti hyviä työkaluja omatoimiseen harjoitteluun."

"Voi miten ihana lyhytkurssi! Tästä sain jo itselleni vinkkejä omaan kehittymiseeni itseluottamuksen osalta. Moni asia puhutteli ja menee heti käytäntöön tai kokeiluun. Kiitos!"

"Ihailen suunnattomasti sun tapaa sanoittaa asiat. Selkeää, positiivista, ja ajatuksia herättävää tiiviissä paketissa. Tahdon lisää, tätä kaipasin!"

"Kurssi oli helppo käydä läpi ja selkeä. Pidin rauhallisesta äänestäsi ja esiintymistavastasi.  Kurssi antoi minulle ajateltavaa ja työkaluja itseluottamuksen johtamiseen. Innostuin sinun esiintymistavstasi ja kurssin sisällöstä niin, että aion perehtyä ja lukea kirjoituksiasi enemmänkin."

"Hyvä ja selkeä kokonaisuus - luento, teksti ja tehtävät - asia tehty helposti ymmärrettäväksi."

"Kiitos <3, tämä pieni kurssi antoi ennenkaikkea miettimisen aiheita ja tuli minulle juuri oikeaan kohtaan kun harjoittelen uutta ammattiani varten uudessa työpaikassa."

"Kurssi oli todella mielenkiintoinen! Videot eivät olleet liian pitkiä tai lyhyitä, niihin oli saatu napakasti sisällytettyä asian ollenainen ydin. Teemat herättivät ajattelemaan omaa tilannetta monipuolisesti. Ratkaisukeskeinen ote, josta huokui asiantuntevia ja aitous. Kiitos paljon!"

"Tiivis, hyvin omaksuttavaa paketti. Tykkäsin, kun päivittäiset sessiot ei olleet liian pitkiä. Asiat esitettiin selkeästi ja niistä jäi hyvä fiilis. Kiitos!"

"Sain monta ahaa-elämystä kurssin aikana. Valmentaja puhuu selkeästi ja asioista maallikkotermein. Nyt sitten haaveiden kimppuun uusin eväin. Kiitos!"

 

Mikä on Palomacoaching?

 

 

Palomacoaching on psykologi ja valmentaja Ilona Rauhalan luoma verkkovalmennussivusto, joka tarjoaa palveluita itsensä kehittämiseen ja onnistumiseen niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Palomacoaching avaa syksyllä 2020 kolme jäsenyyttä ja yhteisöä itsensä kehittämiseen. Lisäksi sivuston kautta on mahdollisuus osallistua myöhemmin julkaistaville verkkokursseille. Kun ilmoittaudut itseluottamuksen johtamisen verkkokurssille, saat ensimmäisenä tiedon syksyllä avautuvista jäsenyyksistä sekä verkkokursseista.

Hanki eväät itseluottamuksen johtamiseen!

Ilmoittaudu jo tänään miniverkkokurssilleni, ja hanki tarvittavat työkalut itseluottamuksen johtamiseen.