Kokemuksia

Tätä muut sanovat Ilonan kursseista:

"Minikurssi antoi hyviä ja ihan uusia eväitä ajatella miten itseluottamusta voi kehittää edelleen.  Ilona, sinulla on hyvä ja selkeä esitystapa, joka motivoi koittamaan eri asioita käytännössäkin."

"Ilonalla on selkeä ja reipas tapa esittää asioita. Monilla ihmisillä on huono itsetunto ja annoit kyllä paljon uusia eväitä pohdiskeluun miten itsetuntoa jokainen ihminen voisi parantaa."

"Ilonan kurssi oli sopivan kompakti ja auttoi jäsentämään omia ajatuksia. Sain vahvistusta omalle suunnalleni ja oivalsin myös asioita, joihin minun kannattaa kiinnittää enemmän huomiota itseluottamuksen vahvistamiseksi. Sain kurssista ideoita myös esimiestyöhöni ja aion hyödyntää mm. Itseluottamusjanaa keskusteluissa tiimiläisteni kanssa."

"Ilonan kurssi oli todella hyvä ja antoi paljon eväitä omaan itsetuntemuksen tutkiskeluun ja havannointiin. Kaikki tarpeellinen ja ydintieto oli kurssilla selvästi arjen esimerkein tuotu esille.  Selkeäsanaisesti ja ammattitaitoisesti tehty luento, lämmin kiitos Ilona siitä!"

"Kurssi sai ajattelemaan omaa hyvinvointia ja vahvisti sitä, mihin suuntaan olen menossa. Jokaisen ihmisen elämä on arvokas juuri sellaisena kun itse sen haluaa olevan. Kumpa jokaisella olis voimia hävittää pahaa mieltä tuottavat henkilöt lähettyviltään."

"Kiitos selkeästä, tiiviistä paketista.

Sisältö antoi paljon ajattelemisen aihetta. Kurssista jäi itselleni kättä pidempää ja teemoja, joiden parissa aion viettää omaa ajatteluaikaa enemmänkin."

"Ajatuksia herättävä kurssi, joka pisti pohtimaan asioita. Tiivis ja selkeä kokonaisuus. Tykkäsin! Kiitos!"

"Todella hieno kurssi, kiitos! Ajatukset ja ohjeet olivat selviä, eikä niissä ollut mitään turhaa. Sain vahvistusta omille ajatuksilleni <3"

"Selkeä ja napakka paketti hyviä työkaluja omatoimiseen harjoitteluun."

"Voi miten ihana lyhytkurssi! Tästä sain jo itselleni vinkkejä omaan kehittymiseeni itseluottamuksen osalta. Moni asia puhutteli ja menee heti käytäntöön tai kokeiluun. Kiitos!"

"Ihailen suunnattomasti sun tapaa sanoittaa asiat. Selkeää, positiivista, ja ajatuksia herättävää tiiviissä paketissa. Tahdon lisää, tätä kaipasin!"

"Kurssi oli helppo käydä läpi ja selkeä. Pidin rauhallisesta äänestäsi ja esiintymistavastasi.  Kurssi antoi minulle ajateltavaa ja työkaluja itseluottamuksen johtamiseen. Innostuin sinun esiintymistavstasi ja kurssin sisällöstä niin, että aion perehtyä ja lukea kirjoituksiasi enemmänkin."

"Hyvä ja selkeä kokonaisuus - luento, teksti ja tehtävät - asia tehty helposti ymmärrettäväksi."

"Kiitos <3, tämä pieni kurssi antoi ennenkaikkea miettimisen aiheita ja tuli minulle juuri oikeaan kohtaan kun harjoittelen uutta ammattiani varten uudessa työpaikassa."

"Kurssi oli todella mielenkiintoinen! Videot eivät olleet liian pitkiä tai lyhyitä, niihin oli saatu napakasti sisällytettyä asian ollenainen ydin. Teemat herättivät ajattelemaan omaa tilannetta monipuolisesti. Ratkaisukeskeinen ote, josta huokui asiantuntevia ja aitous. Kiitos paljon!"

"Tiivis, hyvin omaksuttavaa paketti. Tykkäsin, kun päivittäiset sessiot ei olleet liian pitkiä. Asiat esitettiin selkeästi ja niistä jäi hyvä fiilis. Kiitos!"

"Sain monta ahaa-elämystä kurssin aikana. Valmentaja puhuu selkeästi ja asioista maallikkotermein. Nyt sitten haaveiden kimppuun uusin eväin. Kiitos!"