Jotta tuntisit itsesi paremmin

Kun haluat tuntea ja ymmärtää itseäsi ja itsesi johtamista paremmin, Paloma Development on erinomainen vaihtoehto juuri sinulle!

Liity jäseneksi!
 

Paloma Development yhteisön myötä itsensä kehittämisestä tulee ymmärrettävää  

Kutsun sinut mukaan itsensä kehittämisen matkalle, joka on hauska ja ymmärrettävä. Itsensä kehittäminen on prosessi, joka onnistuu parhaiten kun siihen sitoutuu pitkäjänteisesti. Loin sinulle yhteisön, jotta matkaa ei tarvitse kulkea yksin.

Lähde mukaan nyt!

Matkaoppaanasi Ilona Rauhala ja Ira Lange

Ilona Rauhala. Olen laillistettu psykologi ja valmentaja.  Olen tehnyt pitkän ja monipuolisen uran valmentamisen parissa, päätyönäni työelämän ja organisaatioiden kehittäminen sekä johtajien henkilökohtainen coachaaminen.

Olen harrastanut itsetuntemuksen kehittämistä ja henkilökohtaista kasvua niin kauan kuin saatan muistaa. Halusin tuoda osaamiseni mahdollisimman monen käyttöön helposti saatavaan muotoon.

Löydät minusta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi 

Ira Lange. Olen TM ja valmentaja, ja erikoistunut ihmisen mielenmekanismien toimintaan. Olen tehnyt yli 25 vuoden uran johtamisen, kouluttamisen ja valmentamisen parissa. Päätyöni on erilaisten koti- ja kansainvälisten organisaatioiden tiimien kehittäminen sekä johdon coachaaminen.

Tietoinen ihmisenä kasvaminen ja itseni monimuotoinen kehittäminen on minulle elämäntapa, sillä uskon prosesseissa kasvamisen voimaan.

Jäsenyytesi sisältää:

Kuukausittain ilmestyvää sisältöä

Sisältö koostuu asiantuntijaluennoista, kirjallisesta materiaalista, pohdintatehtävistä, lukuvinkeistä sekä oppimispäiväkirjasta.

 

Yhteisön

Paloma Development -jäsenyys sisältää kaikkien jäsenyyden omistajien kesken yhteisön, jossa voit keskustella muiden kanssa, jakaa ajatuksiasi tai kysyä kysymyksiä. Lisäksi voit liittyä jäsenille rajattuun Facebook-ryhmään.

Kuukausittaiset webinaarit 

Jäsenyyteen kuuluu oikeus osallistua kuukausittaiseen kysymys-vastaus live -webinaariin, jossa syvennetään kuukauden aihetta, voi esittää kysymyksiä ja esittää toiveita käsiteltäviin teemoihin liittyen.  

3 verkkokurssia

Jäsenyys sisältää oikeuden kolmeen Ilonan aikaisemmin julkaisemaan verkkokurssiin,  joista kaksi on tehty yhdessä PsM Makke Leppäsen kanssa. Teemat liittyvät itsensä kehittämiseen. Katsot mukana tulevat kurssit alta.

Pohdintatehtäviä 

Pohdintatehtävät liittyvät kuukauden teemaan, ja auttavat sinua jäsentämään oppimaasi ja käyttämään sitä omassa tilanteessasi.

Paljon muuta

Jäsenyys ja sen sisältö kehittyvät jatkuvasti, ja otamme toiveitanne vastaan sisältöön sekä kuukausittaisiin aiheisiin liittyen.

Paloma Developmentin teemoja

Perustan luominen

Puhumme itsensä kehittämisen ja henkilökohtaisen kasvun perustan luomisen edellytyksistä. Kasvu ja kehittyminen tarvitsee ajan, paikan ja tilan, jossa voi tehdä havaintoja ja huomata mitä itsessä tapahtuu, miltä juuri nyt tuntuu, mikä on edistynyt ja mitä tarvitsen juuri nyt.

Minuuden eri puolet

Kun haluat onnistua elämässäsi ja vahvistaa omaa olemistasi, kasvaa ja kehittyä, tärkeintä ei ole löytää sitä, millainen minä olen vaan tunnistaa, minkä kaikenlainen minä olen. Luento johdattelee tutkimaan minuuden erilaisia puolia ja niiden kypsyysasteita.

Hengittäminen

Hengityksen luonnollinen virtaus mullistaa. Psykologi, psykoterapeutti (kognitiivis-analyyttinen VET ja psykofyysinen psykoterapia) ja työnohjaaja Minna Martin esittelee hengittämistä vuorovaikutuksen ja itsesäätelyn tukena: mitä se on, miten sitä voi havainnoida ja miten sitä voi kehittää. 

Keskustelun voima

Sukellamme keskustelemisen maailmaan osana henkilökohtaista kehittymistä ja kasvua. Mistä hyvä keskustelu koostuu? Miten opit tunnistamaan ja rakentamaan ajattelukumppaneiden? Keskustelun voiman valjastamalla autat pääsyäsi tavoitteitasi kohti.

Tulevan vuoden suunnittelu 

Tulevan vuoden suunnittelu on vuoden tärkein tehtävä! Käymme valmentaja Ira Langen johdolla läpi, miten tulevaa vuotta kannattaa suunnitella eri kategorioissa. Opit toimivat, kun aloitat uutta ja haluat asettaa tavoitteita sekä elää arvojesi mukaisesti. 

Vaativuus itseään kohtaan 

Moni kompastuu vaativuuteensa ja oma sisäinen puhe jää negatiiviseksi ja sättiväksi. Psykologian Tohtori Annamari Heikkilä avaa temaa ja tarjoilee tapoja, joilla sisäisen vaativuuden kanssa voi tulla toimeen. 

Mielentäminen

Mielentäminen tukee itsesäätelyä ja vuorovaikutusta. Sen kehittäminen voi auttaa monen vaikean tilanteen ja tunteen kanssa selviämisessä elämää muuttavalla tavalla. Herättelevän luennon aiheesta pitää psykologi, psykoterapeutti Minna Martin. 

Pelkojen kohtaaminen

Pelkoja voi oppia tunnistamaan, käsittelemään ja kohtamaan. Tämä iso ja pelottavakin teema käsitellään Ira Langen koostamien materiaalien avuin. Saat eväät käsitellä pelkoja, jotta ne eivät hallitsisi elämää.

Parisuhteen logiikka

Läheisen ihmissuhteen negatiivisia kehiä voi oppia tunnistamaan ja katkaisemaan. Psykologi, paripsykoterapeutti Eira Eklund-Mikola auttaa ymmärtämään, miten tunneyhteyden voi korjata kiintymyssuhdeteorian opein.

Yksi päätös voi muuttaa koko elämän

– tee se tänään!

Liity mukaan ja pääse käsiksi sisältöihin, jotka auttavat sinut uudelle tasolle niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Sitoutumista ei vaadita, vaan voit peruuttaa jäsenyytesi koska haluat!

Liity mukaan ja aloita itsesi kehittäminen!

Miksi Paloma Development?

Itsensä kehittäminen sisältää käytännössä kaikki elämän osa-alueet fyysisestä hyvinvoinnista mielen ja sosiaalisten suhteiden toimivuuteen. Olet kirjakaupassa ja verkossa törmännyt oppaisiin ja verkkokursseihin, jotka käsittelevät itsensä kehittämisen jotain osa-aluetta, kuten aikaisin heräämisen mahtavia hyötyjä tai päivittäisen meditaation merkitystä. Ne ovat tärkeitä asioita,  mutta tosiasia on, että itsensä kehittäminen ja henkilökohtainen kasvu on niin laaja ja monipuolinen kokonaisuus, että se ei ratkea yhdellä eikä vielä kahdellakaan kikalla. 

Kaikkein tärkeintä on ymmärtää kehittymisen ja kasvamisen pitkäjänteinen luonne.

Pikaratkaisut ja kikat eivät kanna, jos perusta itsetuntemuksen osalta ei ole kunnossa. Auttaakseni ja tukeakseni sinua tällä matkalla, olen luonut Paloma Development -jäsenyyden. Pysyvät muutokset  eivät nimittäin tapahdu yhdessä yössä.

Jäsenyys sisältää kokonaisvaltaisesti eri itsensä kehittämisen osa-alueet videoiden ja tehtävien muodossa. Joka kuukausi tulee uusi teema, jonka käsittelemiseen sinulla on reilusti aikaa. Sinulla on hyvin aikaa sisäistää kuukauden teema ja tarkastella sitä osana elämäsi kokonaisuutta. Haluan varmistaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa omaksua käsiteltävä teema ja pohtia sen merkitystä omassa elämässäsi. Kutsun mukaan myös muita asiantuntijoita auttamaan tällä matkalla.

Pääset sisältöihin helposti käsiksi missä tahansa: kävellessä, autossa tai lastesi leikkiessä leikkipuistossa. En malta odottaa, mitä voimme saada aikaan yhdessä!

Jäsenyysvaihtoehdot

Paloma Development kuukausijäsenyys

24,90€/kk

Paloma Development -jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä, sekä paljon muuta. Kuukausijäsenyys ilman sitoumuksia - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

Paloma Development vuosijäsenyys. Säästä 40%!

15€/kk

Maksu kerran vuodessa, 180 € / vuosi

Paloma Development -jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä, sekä paljon muuta. Vuosittaisella jäsenyydellä säästät 40% - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Liittymällä tänään saat pääsyn kolmelle verkkokurssilleni (arvo yli 200€)!

Ihmisten erilaisuus verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Ihmisten erilaisuus

Me ihmiset olemme tempperamentiltamme ja piirteiltämme erilaisia. Tässä sisällössä avaan, mitä siitä on hyvä ymmärtää.

Avaa kurssi
Omien pimeiden puolien tunnistaminen verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Omien pimeiden puolien tunnistaminen

Psykologiassa ja persoonallisuuden tutkimisessä puhutaan  pimeistä puolista. Avaamme, mitä ne ovat ja miten niitä voi tunnistaa etenkin itsessä.

Avaa kurssi
Kaikki lähtee itsensä johtamisesta verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Kaikki lähtee itsensä johtamisesta

Itsensä johtaminen on laaja alue ja on hyvä ymmärtää, mitä kaikkea siihen oikeasaan liittyy. Millaiseen asentoon asetan itseni?

Avaa kurssi

Ilonan kursseista sanottua:

"Minikurssi antoi hyviä ja ihan uusia eväitä ajatella miten itseluottamusta voi kehittää edelleen.  Ilona, sinulla on hyvä ja selkeä esitystapa, joka motivoi koittamaan eri asioita käytännössäkin."

"Ilonalla on selkeä ja reipas tapa esittää asioita. Monilla ihmisillä on huono itsetunto ja annoit kyllä paljon uusia eväitä pohdiskeluun miten itsetuntoa jokainen ihminen voisi parantaa."

"Kurssi sai ajattelemaan omaa hyvinvointia ja vahvisti sitä, mihin suuntaan olen menossa. Jokaisen ihmisen elämä on arvokas juuri sellaisena kun itse sen haluaa olevan. Kumpa jokaisella olis voimia hävittää pahaa mieltä tuottavat henkilöt lähettyviltään."

Lue lisää kokemuksia täältä

Aloita muutos tänään!

Liity mukaan ja pääse käsiksi julkaisemiini sisältöihin, jotka auttavat sinut uudelle tasolle niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Sitoutumista ei vaadita, vaan voit peruuttaa jäsenyytesi koska haluat!

Liity mukaan ja aloita itsesi kehittäminen!