Ilmoittautuminen sulkeutuu tänään. Vielä ehdit mukaan!

Paloma Development -

jäsenyys jatkuvaan itsensä kehittämiseen

Oletko kiinnostunut itsesi kehittämisestä, omasta hyvinvoinnista, aikaansaamisesta, oman toimintakyvyn ja suoriutumisen parantamisesta sekä kokonaisvaltaisesti ja tasapainoisesti hyvinvoivasta elämästä?

Jos vastasit kyllä, Paloma Development -jäsenyys on erinomainen vaihtoehto juuri sinulle!

Liity jäseneksi!
 

Paloma Development jäsenyyden myötä itsensä kehittäminen on vaivatonta ja kohtuullisen hintaista!

Olen laillistettu psykologi ja auttanut ihmisiä kehittymään ja kasvamaan yli 20 -vuotta. Kutsun sinut mukaan itsensä kehittämisen matkalle Paloma Development -yhteisöön. Tervetuloa mukaan! 

Lähde mukaan nyt!

Miksi Paloma Development?

Itsensä kehittäminen on laaja aihealue, johon sisältyy käytännössä kaikki elämän osa-alueet fyysisestä hyvinvoinnista mielen ja sosiaalisten suhteiden toimivuuteen. Olet kirjakaupassa ja verkossa törmännyt oppaisiin ja verkkokursseihin, jotka käsittelevät itsensä kehittämisen jotain osa-aluetta, kuten aikaisin heräämisen mahtavia hyötyjä tai päivittäisen meditaation merkitystä. Ne ovat tärkeitä asioita,  mutta tosiasia on, että itsensä kehittäminen ja henkilökohtainen kasvu on niin laaja ja monipuolinen kokonaisuus, että tärkeintä on oppia pitämään oman elämän kokonaisuus tasapainossa ja auttaa itseään siihen.

Miten kehittää itseään kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti, jotta kehittyminen ja kasvaminen  on oikeasti mahdollisia?

Kaikkein tärkeintä on ymmärtää kehittymisen ja kasvamisen pitkäjänteinen luonne. Pikaratkaisut ja kikat eivät kanna, jos perusta itsetuntemuksen ja itsesäätelyn osalta ei ole kunnossa. Muutokset, muuttuminen, oppiminen ja kehittyinen haastavat aina turvallisuuden kokemusta ja siksi on tärkeä oppia havainnoimaan omaa turvattomuutta ja löytää keinoja tuoda itseään turvalliseen mielentilaan ja kokemukseen.

Auttaakseni ja tukeakseni sinua tällä matkalla, olen luonut Paloma Development -jäsenyyden. Jäsenyys sisältää kokonaisvaltaisesti eri itsensä kehittämisen osa-alueet videoiden ja tehtävien muodossa. Joka kuukausi tulee uusi teema, jonka käsittelemiseen sinulla on reilusti aikaa. Sinulla on hyvin aikaa sisäistää kuukauden teema ja tarkastella sitä osana elämäsi kokonaisuutta. Pysyvät muutokset  eivät tapahdu yhdessä yössä. Haluan varmistaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa omaksua käsiteltävä teema ja pohtia sen merkitystä omassa elämässäsi. Kutsun mukaan myös muita asiantuntijoita auttamaan tällä matkalla.

Pääset sisältöihin helposti käsiksi missä tahansa: kävellessä, autossa tai lastesi leikkiessä leikkipuistossa. En malta odottaa, mitä voimme saada aikaan yhdessä!

Yksi päätös voi olla ratkaiseva

- NYT on paras aika tukea omaa kehittymistä!

Liity mukaan ja pääse käsiksi julkaisemiini sisältöihin, jotka auttavat sinut uudelle tasolle niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Sitoutumista ei vaadita, vaan voit peruuttaa jäsenyytesi koska haluat!

Liity mukaan ja aloita itsesi kehittäminen!

Jäsenyytesi sisältää:

Kuukausittain ilmestyvää sisältöä

Sisältö koostuu asiantuntijaluennoista, kirjallisesta materiaalista, pohdintatehtävistä, lukuvinkeistä sekä oppimispäiväkirjasta.

 

Yhteisön

Paloma Development -jäsenyys sisältää kaikkien jäsenyyden omistajien kesken yhteisön, jossa voit keskustella muiden kanssa, jakaa ajatuksiasi tai kysyä kysymyksiä.

Kuukausittaiset webinaarit 

Jäsenyyteen kuuluu oikeus osallistua Ilonan kuukausittaisiin kysymys-vastaus live -webinaariin, jossa syvennetään kuukauden aihetta, voi esittää kysymyksiä ja esittää toiveita käsiteltäviin teemoihin liittyen.  

3 verkkokurssia

Jäsenyys sisältää oikeuden kolmeen Ilonan aikaisemmin julkaisemaan verkkokurssiin,  joista kaksi on tehty yhdessä PsM Makke Leppäsen kanssa. Teemat liittyvät itsensä kehittämiseen. Katsot mukana tulevat kurssit alta.

Pohdintatehtäviä 

Pohdintatehtävät liittyvät kuukauden teemaan, ja auttavat sinua jäsentämään oppimaasi ja käyttämään sitä omassa tilanteessasi.

Paljon muuta

Jäsenyys ja sen sisältö kehittyvät jatkuvasti, ja otan toiveitanne vastaan sisältöön sekä kuukausittaisiin aiheisiin liittyen.

Valmentajanasi Ilona Rauhala 

Ilona Rauhala on psykologi, joka on tehnyt töitä työelämän ja organisaatioiden kehittämisen parissa yli 20 vuotta ja toiminut johtajien ja asiantuntijoiden ajattelukumppanina ja valmentajana. Ilonan kurssit ovat rakentuneet näistä kokemuksista ja lukuisista keskusteluista ihmisten kanssa, jotka ovat olleet saman haasteen edessä. Löydät Ilonasta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fi

Paloma Development -jäsenyyde valmentajana toimii Ilona Rauhala

Ilona on esiintynyt mm. seuraavissa medioissa

Jäsenyysvaihtoehdot

Paloma Development kuukausijäsenyys

24,90€/kk

Ensimmäinen kuukausi -50%!

Paloma Development -jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä, sekä paljon muuta. Kuukausijäsenyys ilman sitoumuksia - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

Paloma Development vuosijäsenyys. Säästä 40%!

15€/kk

Maksu kerran vuodessa, 180 € / vuosi

Paloma Development jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä, sekä paljon muuta. Vuosittaisella jäsenyydellä säästät 40% - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Liittymällä tänään saat pääsyn kolmelle verkkokurssilleni (arvo yli 200€)!

Ihmisten erilaisuus verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Ihmisten erilaisuus

Me ihmiset olemme tempperamentiltamme ja piirteiltämme erilaisia. Tässä sisällössä avaan, mitä siitä on hyvä ymmärtää.

Avaa kurssi
Omien pimeiden puolien tunnistaminen verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Omien pimeiden puolien tunnistaminen

Psykologiassa ja persoonallisuuden tutkimisessä puhutaan  pimeistä puolista. Avaamme, mitä ne ovat ja miten niitä voi tunnistaa etenkin itsessä.

Avaa kurssi
Kaikki lähtee itsensä johtamisesta verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Kaikki lähtee itsensä johtamisesta

Itsensä johtaminen on laaja alue ja on hyvä ymmärtää, mitä kaikkea siihen oikeasaan liittyy. Millaiseen asentoon asetan itseni?

Avaa kurssi

Ilonan kursseista sanottua:

"Minikurssi antoi hyviä ja ihan uusia eväitä ajatella miten itseluottamusta voi kehittää edelleen.  Ilona, sinulla on hyvä ja selkeä esitystapa, joka motivoi koittamaan eri asioita käytännössäkin."

"Ilonalla on selkeä ja reipas tapa esittää asioita. Monilla ihmisillä on huono itsetunto ja annoit kyllä paljon uusia eväitä pohdiskeluun miten itsetuntoa jokainen ihminen voisi parantaa."

"Kurssi sai ajattelemaan omaa hyvinvointia ja vahvisti sitä, mihin suuntaan olen menossa. Jokaisen ihmisen elämä on arvokas juuri sellaisena kun itse sen haluaa olevan. Kumpa jokaisella olis voimia hävittää pahaa mieltä tuottavat henkilöt lähettyviltään."

Lue lisää kokemuksia täältä

Aloita muutos tänään,

peru koska tahansa!

Liity mukaan ja pääse käsiksi julkaisemiini sisältöihin, jotka auttavat sinut uudelle tasolle niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Sitoutumista ei vaadita, vaan voit peruuttaa jäsenyytesi koska haluat!

Liity mukaan ja aloita itsesi kehittäminen!