Paloma Development -

jäsenyys jatkuvaan itsensä kehittämiseen

Kun olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä: kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, aikaansaamisesta, oman toimintakyvyn ja suoriutumisen parantamisesta, Paloma Development -jäsenyys on erinomainen vaihtoehto juuri sinulle!

Liity jäseneksi!
 

Paloma Development jäsenyyden myötä itsensä kehittäminen on vaivatonta ja kohtuullisen hintaista!

Olen laillistettu psykologi ja auttanut ihmisiä kehittymään ja kasvamaan yli 20 -vuotta. Kutsun sinut mukaan itsensä kehittämisen matkalle Paloma Development -yhteisöön. Tervetuloa mukaan! 

Lähde mukaan nyt!

Valmentajanasi Ilona Rauhala 

Ilona Rauhala on psykologi, joka on tehnyt töitä työelämän ja organisaatioiden kehittämisen parissa yli 20 vuotta ja toiminut johtajien ja asiantuntijoiden ajattelukumppanina ja valmentajana. Ilonan kurssit ovat rakentuneet näistä kokemuksista ja lukuisista keskusteluista ihmisten kanssa, jotka ovat olleet saman haasteen edessä. Löydät Ilonasta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi sekä www.palomacorento.fi

Paloma Development -jäsenyyde valmentajana toimii Ilona Rauhala

Ilona on esiintynyt mm. seuraavissa medioissa

Jäsenyytesi sisältää:

Kuukausittain ilmestyvää sisältöä

Sisältö koostuu asiantuntijaluennoista, kirjallisesta materiaalista, pohdintatehtävistä, lukuvinkeistä sekä oppimispäiväkirjasta.

 

Yhteisön

Paloma Development -jäsenyys sisältää kaikkien jäsenyyden omistajien kesken yhteisön, jossa voit keskustella muiden kanssa, jakaa ajatuksiasi tai kysyä kysymyksiä.

Kuukausittaiset webinaarit 

Jäsenyyteen kuuluu oikeus osallistua Ilonan kuukausittaisiin kysymys-vastaus live -webinaariin, jossa syvennetään kuukauden aihetta, voi esittää kysymyksiä ja esittää toiveita käsiteltäviin teemoihin liittyen.  

3 verkkokurssia

Jäsenyys sisältää oikeuden kolmeen Ilonan aikaisemmin julkaisemaan verkkokurssiin,  joista kaksi on tehty yhdessä PsM Makke Leppäsen kanssa. Teemat liittyvät itsensä kehittämiseen. Katsot mukana tulevat kurssit alta.

Pohdintatehtäviä 

Pohdintatehtävät liittyvät kuukauden teemaan, ja auttavat sinua jäsentämään oppimaasi ja käyttämään sitä omassa tilanteessasi.

Paljon muuta

Jäsenyys ja sen sisältö kehittyvät jatkuvasti, ja otan toiveitanne vastaan sisältöön sekä kuukausittaisiin aiheisiin liittyen.

Paloma Developmentin teemoja

Perustan luominen

Puhumme itsensä kehittämisen ja henkilökohtaisen kasvun perustan luomisen edellytyksistä. Kasvu ja kehittyminen tarvitsee ajan, paikan ja tilan, jossa voi tehdä havaintoja ja huomata mitä itsessä tapahtuu, miltä juuri nyt tuntuu, mikä on edistynyt ja mitä tarvitsen juuri nyt.

Minuuden eri puolet

Kun haluat onnistua elämässäsi ja vahvistaa omaa olemistasi, kasvaa ja kehittyä, tärkeintä ei ole löytää sitä, millainen minä olen vaan tunnistaa, minkä kaikenlaiainen minä olen. Luento johdattelee tutkimaan minuuden erilaisia puolia ja niiden kypsyysasteita.

Hengittäminen

Kuukauden luennon pitää psykologi, psykoterapeutti (kognitiivis-analyyttinen VET ja psykofyysinen psykoterapia) ja työnohjaaja Minna Martin. Hän esittelee Hengittämistä vuorovaikutuksen ja itsesäätelyn tukena: mitä se on, miten sitä voi havainnoida ja miten sitä voi kehittää. 

Keskustelun voima

Sukellamme keskustelemisen maailmaan osana henkilökohtaista kehittymistä ja kasvua. Keskustellaan ajattelukumppaneiden verkoston tunnistamisesta, rakentamisesta ja hyödyntämisestä.

Tulevan vuoden suunnittelu (tammikuu 2021)

Tulevan vuoden suunnittelu on vuoden tärkein tehtävä. Tämän kuukauden sisällössä käymme yhdessä valmentaja Ira Langen kanssa läpi, miten tulevaa vuotta kannattaa suunnitella.

Vaativuus itseään kohtaan (tulossa 2021)

Moni kompastuu vaativuuteensa ja oma sisäinen puhe jää negatiiviseksi ja sättiväksi. Psykologian Tohtori Annamari Heikkilä avaa temaa ja tarjoilee tapoja, joilla sisäisen vaativuuden kanssa voi tulla toimeen. 

Yksi päätös voi muuttaa koko elämän

- tee se tänään!

Liity mukaan ja pääse käsiksi sisältöihin, jotka auttavat sinut uudelle tasolle niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Sitoutumista ei vaadita, vaan voit peruuttaa jäsenyytesi koska haluat!

Liity mukaan ja aloita itsesi kehittäminen!

Miksi Paloma Development?

Itsensä kehittäminen on laaja aihealue, johon sisältyy käytännössä kaikki elämän osa-alueet fyysisestä hyvinvoinnista mielen ja sosiaalisten suhteiden toimivuuteen. Olet kirjakaupassa ja verkossa törmännyt oppaisiin ja verkkokursseihin, jotka käsittelevät itsensä kehittämisen jotain osa-aluetta, kuten aikaisin heräämisen mahtavia hyötyjä tai päivittäisen meditaation merkitystä. Ne ovat tärkeitä asioita,  mutta tosiasia on, että itsensä kehittäminen ja henkilökohtainen kasvu on niin laaja ja monipuolinen kokonaisuus, että tärkeintä on oppia pitämään oman elämän kokonaisuus tasapainossa ja auttaa itseään siihen.

Miten kehittää itseään kokonaisvaltaisesti ja monipuolisesti, jotta kehittyminen ja kasvaminen  on oikeasti mahdollisia?

Kaikkein tärkeintä on ymmärtää kehittymisen ja kasvamisen pitkäjänteinen luonne. Pikaratkaisut ja kikat eivät kanna, jos perusta itsetuntemuksen ja itsesäätelyn osalta ei ole kunnossa. Muutokset, muuttuminen, oppiminen ja kehittyinen haastavat aina turvallisuuden kokemusta ja siksi on tärkeä oppia havainnoimaan omaa turvattomuutta ja löytää keinoja tuoda itseään turvalliseen mielentilaan ja kokemukseen.

Auttaakseni ja tukeakseni sinua tällä matkalla, olen luonut Paloma Development -jäsenyyden. Jäsenyys sisältää kokonaisvaltaisesti eri itsensä kehittämisen osa-alueet videoiden ja tehtävien muodossa. Joka kuukausi tulee uusi teema, jonka käsittelemiseen sinulla on reilusti aikaa. Sinulla on hyvin aikaa sisäistää kuukauden teema ja tarkastella sitä osana elämäsi kokonaisuutta. Pysyvät muutokset  eivät tapahdu yhdessä yössä. Haluan varmistaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa omaksua käsiteltävä teema ja pohtia sen merkitystä omassa elämässäsi. Kutsun mukaan myös muita asiantuntijoita auttamaan tällä matkalla.

Pääset sisältöihin helposti käsiksi missä tahansa: kävellessä, autossa tai lastesi leikkiessä leikkipuistossa. En malta odottaa, mitä voimme saada aikaan yhdessä!

Jäsenyysvaihtoehdot

Paloma Development kuukausijäsenyys

24,90€/kk

Paloma Development -jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä, sekä paljon muuta. Kuukausijäsenyys ilman sitoumuksia - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

Paloma Development vuosijäsenyys. Säästä 40%!

15€/kk

Maksu kerran vuodessa, 180 € / vuosi

Paloma Development jäsenyys sisältää asiantuntijaluennot, webinaarit, verkkokursseja, tehtäviä, sekä paljon muuta. Vuosittaisella jäsenyydellä säästät 40% - lähde mukaan nyt!

Liity jäseneksi

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Liittymällä tänään saat pääsyn kolmelle verkkokurssilleni (arvo yli 200€)!

Ihmisten erilaisuus verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Ihmisten erilaisuus

Me ihmiset olemme tempperamentiltamme ja piirteiltämme erilaisia. Tässä sisällössä avaan, mitä siitä on hyvä ymmärtää.

Avaa kurssi
Omien pimeiden puolien tunnistaminen verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Omien pimeiden puolien tunnistaminen

Psykologiassa ja persoonallisuuden tutkimisessä puhutaan  pimeistä puolista. Avaamme, mitä ne ovat ja miten niitä voi tunnistaa etenkin itsessä.

Avaa kurssi
Kaikki lähtee itsensä johtamisesta verkkokurssi. Ilona Rauhalan verkkokurssi.
Kaikki lähtee itsensä johtamisesta

Itsensä johtaminen on laaja alue ja on hyvä ymmärtää, mitä kaikkea siihen oikeasaan liittyy. Millaiseen asentoon asetan itseni?

Avaa kurssi

Ilmoittautumulla 18.1 mennessä olet mukana Ilonan Onnistu keskustelijana -kurssin arvonnassa!

Kaikkien 18.1 mennessä ilmoittautuneiden kesken arvotaan Ilonan laaja verkkokurssi Onnistu Keskustelijana, joka kertoo sinulle kaiken olennaisen keskustelun taidosta ja sen hyödyntämisestä niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Kurssissa on 12 osiota ja sisältöä on yhteensä 11 tunnin edestä! Kurssi sisältää 60 videota sekä lukuisia harjoitustehtäviä, jotka auttavat sinua viemään keskustelun taitosi uudelle tasolle! Katso lisää kurssita täältä.

Ilonan kursseista sanottua:

"Minikurssi antoi hyviä ja ihan uusia eväitä ajatella miten itseluottamusta voi kehittää edelleen.  Ilona, sinulla on hyvä ja selkeä esitystapa, joka motivoi koittamaan eri asioita käytännössäkin."

"Ilonalla on selkeä ja reipas tapa esittää asioita. Monilla ihmisillä on huono itsetunto ja annoit kyllä paljon uusia eväitä pohdiskeluun miten itsetuntoa jokainen ihminen voisi parantaa."

"Kurssi sai ajattelemaan omaa hyvinvointia ja vahvisti sitä, mihin suuntaan olen menossa. Jokaisen ihmisen elämä on arvokas juuri sellaisena kun itse sen haluaa olevan. Kumpa jokaisella olis voimia hävittää pahaa mieltä tuottavat henkilöt lähettyviltään."

Lue lisää kokemuksia täältä

Aloita muutos tänään,

peru koska tahansa!

Liity mukaan ja pääse käsiksi julkaisemiini sisältöihin, jotka auttavat sinut uudelle tasolle niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Sitoutumista ei vaadita, vaan voit peruuttaa jäsenyytesi koska haluat!

Liity mukaan ja aloita itsesi kehittäminen!