Jäsenyys, jolla käynnistät itsetuntemuksen moottorin

Ohjaa omaa venettäsi.

Lopetat soutamisen ja käynnistät 

itsetuntemuksen 

moottorin ja ryhdyt ohjaamaan venettäsi

Haastamme sinut pohtimaan omia valintojasi, löytämään omat päämääräsi ja omistamaan elämäsi siten, että se tuntuu SINUN elämältäsi. 

Miltä tuntuisi levätä siinä, että lopetat sen ikuisen kehittämisen kierteen ja ryhdyt tekemään valintoja syvemmän itsetuntemuksen pohjalta?  

 Miltä tuntuisi kokea EI -sanan eteenpäin vielä voima – ”kyllä, kyllä sopii” – tämän aika on ohi – ei sovi, kun ei sovi!

 Mitä sinulle merkitsisi se, ettet enää vain päätyisi johonkin vaan ryhtyisit etenemään elämässäsi vahvasti omista arvoistasi käsin?

 Into piukkana kehittämisen kurssille ja hetken päästä lopahdus – oho, taas olen varikolla! Mitä tapahtuisi, jos lähtisit intohimoisesti radalle ja tarttuisit kunnolla ohjaksiin? 

PYSÄHDY ja kuvittele – katso juuri nyt:

Mikä olisi parasta mitä itsesi syvä tunteminen toisi elämääsi?

Mitä näet, kun katsot, kuvittelet ja huomioit?

Matkaoppainasi Ilona Rauhala ja Ira Lange

Ilona Rauhala. Olen laillistettu psykologi ja pitkälle pätevöitynyt valmentaja. Olen tehnyt pitkän ja monipuolisen uran valmentamisen parissa, päätyönäni työelämän ja organisaatioiden kehittäminen sekä johtajien henkilökohtainen coachaaminen.

Olen harrastanut itsetuntemuksen äärellä olemista ja henkilökohtaista kasvua lapsesta saakka ja haluan tuoda osaamiseni mahdollisimman monen käyttöön helposti saatavaan muotoon.

Löydät minusta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi 

Ira Lange. Olen TM ja pitkälle pätevöitynyt ammatticoach, valmentaja ja puhuja. Olen erikoistunut mielenmekanismien toimintaan – erityiskiinnostuksinani pelon ja rohkeuden tematiikat. Olen tehnyt yli 25 vuoden uran johtamisen, kouluttamisen ja valmentamisen parissa. Päätyöni on erilaisten koti- ja kansainvälisten organisaatioiden tiimien kehittäminen ja johdon coachaaminen. 

Tietoinen ihmisenä kasvaminen ja itsetuntemuksen syventäminen on minulle elämäntapa – silloinkin kun se on vaikeaa.

Kasvu ja itsetuntemus ei tapahdu sokerikuorruttamalla vaikeita faktoja, tekosyiden taakse piiloutumalla tai uudelle kehittämisen kurssille osallistumalla, missä ammattijargon vaivuttaa uneen fiksummankin. 

Olemme olleet jumissa, ahdistuneita ja tiedämme mitä se tarkoittaa, kun kuvittelet leipovasi pullaa, ja uunista tuleekin mutakakku. Tiedämme ytimiämme myöten, miten mutaojista noustaan, luodaan merkitystä ja onnistutaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Tämä ei ole harvoille tarkoitettua salatiedettä, joilla sattuu olemaan sopiva persoona ja luja luonne – tämä on meiltä sinulle, joka olet kyllästynyt itsesi ohittamiseen ja unohtamiseen. Tämä on sinulle, joka haluat valjastaa itsesi parhaaksi itseksesi - jollaiseksi olet alun perin syntynytkin. 

Olemme auttaneet tuhansia yksityisiä ihmisiä ja ammattilaisia sekä satojen yritysten johtoa ja työntekijöitä tuntemaan itsensä syvemmin ja kohtaamaan mutakakkutilanteita siten, että siitä seuraa entistä vahvempaa onnistumista ja iloa.

Investoimme itse vuosittain n. 10.000 euroa omaan itsetuntemuksen syventämiseen ja henkilökohtaiseen kasvuumme!  

Sinun ei enää tarvitse shoppailla ja kuluttaa satoja ja tuhansia euroja itsen kehittämisen oppaisiin tai yksittäisiin kursseihin, sillä olemme rakentaneet itsetuntemuksen temaattisen kuukausiohjelman kaiken osaamisemme ja kokemuksemme pohjalta.

Vaikeuksia on ollut ja tulee olemaan jatkossakin. Se, mitä olemme itsetuntemuksen syventämiseksi tähän sinulle rakentaneet, on jotakin sellaista mitä et muualta suomenkielisenä löydä.  

Olemme pelkästään tämän rakentamiseen laittaneet satoja tunteja ja olemme valtavan innoissamme siitä, mitä olemme saaneet sinulle tehtyä.

Tule mukaan – turn your mess into message. 

 

Mitä saat?

 

 1. Lähes 30 tuntia ääni- ja kuvamateriaalia + kaikki harjoitukset. Materiaalia tulee lisää joka kuukausi.   
 2. Saat käyttöösi kuukausittaiset temaattiset webinaarit, jotka voit kuunnella ja katsella milloin haluat.  
 3. Pääset mukaan kuukausittaiseenkysymys-vastaus -live -webinaariin, jossa syvennetään kuukauden aihetta Ilonan, Iran ja kuukauden asiantuntijan johdolla.  
 4. Neljä syvällistä verkkokurssia: kaikki lähtee itsen johtamisesta, ihmisten erilaisuus, omien pimeiden puolien tunnistaminen, pelko pois – kohti rohkeaa kohtaamista.  
 5. Olet osa huikeaa ja aktiivista kasvuyhteisöämme, jossa voit keskustella muiden kanssa, jakaa ajatuksia ja kysyä kysymyksiä myös Ilonalta ja Iralta. Lisäksi voit liittyä jäsenille rajattuun Facebook-ryhmään.
 6. Saat pohdintatehtäviä, jotka liittyvät kuukauden teemaan, ja auttavat sinua jäsentämään oppimaasi ja soveltamaan sitä omaan elämääsi ja arkeesi heti.
 7. Saat joka kuukausi lukusuosituksen tai -suosituksia kyseisen kuukauden käsiteltävään teemaan liittyen.

 Hinnoittelemme asiakkaillemme työmme 500 €/h periaatteella ja meillä on mahdollisuus työskennellä vain rajatun porukan kanssa. Tämä jäsenyys on sinulle vain 300 € vuodessa! 

 Saat käyttöösi meidän yhteensä yli 50 vuoden kokemuksen ja osaamisen 30 eurolla kuukaudessa

Alle 1 € / päivä!

KATSO LISÄÄ TÄÄLTÄ...

Tai liity mukaan!

Paloma Development kuukausijäsenyys

29,90 €/kk

Kuukausittainen laskutus, peru milloin tahansa!

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
 • Ensimmäinen kuukausi -50%!
LIITY JÄSENEKSI!

Paloma Development vuosijäsenyys

25 €/kk

Vuosittainen laskutus, 300 €/vuosi. Säästä 16%!

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
 • Saat 2 kuukautta ilmaiseksi!
LIITY JÄSENEKSI!

Rahat takaisin takuu! Saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostostasi, mikäli huomaat ettei itsetuntemuksen matka ollutkaan sinun juttusi. Ilmoitat vain siitä meille.