Lopeta soutaminen,

käynnistä moottori

Itsensä kehittäminen ei johda tuloksiin, itsetuntemus tekee sen - näytämme miten

 

Olet jumissa. Et luota itseesi.   

Tiedät mitä haluat, mutta olet tukossa oman mielesi sisällä, etkä löydä tietä ulos. Ajattelet ”En riitä, enkä koskaan voi olla täydellinen tai paras”. Vertaat itseäsi muihin ja tunnet olevasi takamatkalla. Pelkäät että paljastut. Huomaat toistuvasti olevasi ärtynyt ja turhautunut etkä saa aikaiseksi sitä mitä haluaisit.

Kuulostaako tutulta?  

 Olet onnistunut hyvin, mutta koet - jotakin puuttuu!

 Ehkä johdat ihmisiä ja koet, että haluat ottaa seuraavan merkityksellisen askeleen – mietit miten.

 Valmennat toisia ja olet alkanut kokea, että oma aarrearkkusi kumisee tyhjyyttään – kaipaat uutta inspiraatiota.

 Ehkä kuljet kriisistä toiseen – mietit mitä ihmettä tässä oikein tapahtuu? Hallinnan tunne on kadoksissa.

 Haluat saavuttaa asioita – toteuttaa unelmiasi, mutta tuntuu kuin jokin ovi olisi kiinni.

Haluaisitko että elämä olisi helpompaa? Että elämä tuntuisi enemmän sinun elämältäsi, sinun käsikirjoittamaltasi? Että tuntisit herääväsi elämään, joka on SINUN ja tuntuu myös siltä, että haluat ja pystyt sen omistamaan ja allekirjoittamaan?

Olemme itse kulkeneet kivuliaan ja ahdistavan tien kohtaan, jossa olemme nyt.  

Olemme kulkeneet paskan läpi. Istuneet ja kököttäneet siinä kysellen itseltämme mitä ihmettä tämä elämän turskailu oikein on!?

Ilona sai ensimmäisen masennusdiagnoosin reilu parikymppisenä ja paniikkioireita lievitettiin milloin milläkin pillerillä.

Ira sai ensimmäisen syöpädiagnoosin 37-vuotiaana – eihän tätä ole meillä edes suvussa!

Kun ilona pääsi eroon masennuksesta, tilalle tuli ylipaino ja avioero. Iralla todettiin syksyllä 2020 kolmannen kerran syöpä. Eihän tämä voi olla totta! Näistä huolimatta ja juuri näistä johtuen paranemista ja onnistumista rakennetaan joka päivä – JOKA PÄIVÄ!

Olen itsetuntemuksen matkallani saanut Paloma Developmentin webinaareista ja materiaaleista hyvät matkaeväät, jotka ravitsevat minua vielä pitkään. Matka, johon todellakin kannattaa panostaa, jos haluat kasvaa ja elää vieläkin merkityksellisempää elämää!  

Olen kirkastanut elämäntehtävääni ja saanut työtäni tukevia, hyviä näkökulmia vuorovaikutukseen liittyen. On ollut ilo oppia ja ihmetellä elämää ja itseään. Yhteisön avulla olen selkeyttänyt sitä, kuka olen ja keneksi haluan kehittyä. Iso kiitos

Jarna Tanskanen, liiketoimintapäällikkö ja business coach

Matkaoppainasi Ilona Rauhala ja Ira Lange

Ilona Rauhala. Olen laillistettu psykologi ja pitkälle pätevöitynyt valmentaja. Olen tehnyt pitkän ja monipuolisen uran valmentamisen parissa, päätyönäni työelämän ja organisaatioiden kehittäminen sekä johtajien henkilökohtainen coachaaminen.

Olen harrastanut itsetuntemuksen äärellä olemista ja henkilökohtaista kasvua lapsesta saakka ja haluan tuoda osaamiseni mahdollisimman monen käyttöön helposti saatavaan muotoon.

Löydät minusta lisää tietoa sivuilta www.ilonarauhala.fi 

Ira Lange. Olen TM ja pitkälle pätevöitynyt ammatticoach, valmentaja ja puhuja. Olen erikoistunut mielenmekanismien toimintaan – erityiskiinnostuksinani pelon ja rohkeuden tematiikat. Olen tehnyt yli 25 vuoden uran johtamisen, kouluttamisen ja valmentamisen parissa. Päätyöni on erilaisten koti- ja kansainvälisten organisaatioiden tiimien kehittäminen ja johdon coachaaminen. 

Tietoinen ihmisenä kasvaminen ja itsetuntemuksen syventäminen on minulle elämäntapa – silloinkin kun se on vaikeaa.

Löydät minusta lisää tietoa sivuilta www.iralange.fi

Sisäinen moottori ei ole aamun lootusasennossa eikä illan hengitysharjoituksissa, eikä missään ulkoisissa ja teknisissä tekemisissä. 

Koko homman ydin on siinä, että

 opit syvästi tunnistamaan sen, mitä SINÄ tarvitset onnistuaksesi siinä missä haluat ja

 että kykenet sitoutumaan siihen mistä aidosti unelmoit

Sen sijaan, että kehität itseäsi, alatkin tutustumaan itseesi ja siihen mikä on oikeasti totta. Elämä alkaa virrata - sinussa kasvaa halu olla paras versio itsestäsi. Ryhdyt kysymään uusia kysymyksiä, tulet huomaamaan ja oivaltamaan asioita, joita olet elämässäsi ihmetellyt, muttet osannut niitä oikein nimetä tai niihin tarttua.  

Unohda siis itsen kehittäminen ja ala tutustumaan itseesi. Itsetuntemuksen voima ei lähde liikkeelle erilaisia itsensä kehittämisen teemoja läpikahlaamalla; aamu viiden kerhoon kuulumalla tai meditaatioilla, jotka eivät välttämättä heijasta alkuunkaan sitä kuka sinä oikeasti olet tai mitä syvimmiltäsi haluat. Itsetuntemus ei teknisillä harjoituksilla parane.

Suurin osa ihmisistä menee eri elämän alueidensa oravanpyöristä vielä itsen kehittämisen loputtomaan oravanpyörään. Ja sitten ihmettelemme miksi emme koe syvemmin merkitystä ja onnistumista. Itsen kehittäminen korostaa koko ajan sitä, missä et ole onnistunut. Syvä itsetuntemus ohjaa tekemään valintoja omista aidoista arvoista käsin.

SUURI SALAISUUS ON TÄSSÄ - kun tunnet itsesi

 et voi enää valita asioita, jotka ovat sinua vastaan.

 et pysty toimimaan tavoilla, jotka eivät tue sitä kuka syvimmiltäsi olet.

TÄHÄN KOHTAAN PÄÄSEMINEN VAPAUTTAA SINUT.

Olemme itse käynnistäneet oman itsetuntemuksen moottorin ja se on johtanut seuraaviin asioihin elämässämme:

 emme vertaa itseämme muihin – kuinka usein jökötät paikallasi ja pohdit, että mitäs ne muut tästä mahtavat miettiä ja tehdä?

 osaamme sanoa EI – yksi super-voimistamme! Miten usein olet mielessäsi ajatellut, että nyt haluat sanoa EI, mutta suusta tuleekin vahva kyllä. Tiedät itsekin, että tämä miellyttäminen vie sinut kerta toisensa jälkeen syvemmälle suohon.

 kykenemme priorisoimaan oikeita asioita, jotka vievät meitä kohti tavoitteita ja sitä mitä haluamme – tunnetko itsesi siten, että tiedät mitä syvimmiltäsi haluat?

 pystymme sitoutumaan itseemme koko ajan vahvemmin – tiedostatko missä asioissa kompromissi on hyvä ja missä se on suoranainen kuolinisku sinulle itsellesi?

 koemme iloa ja vapautta siinä mitä olemme ja teemme – näin luomme aitoa arvoa myös muille.

 päätämme itse mitä haluamme tehdä, kenen kanssa ja milloin.

 emme häröile ja jankkaa ideoiden maailmassa sitä, miten asioiden ”pitäisi olla” – teemme ne joka päivä sellaisiksi kuin haluamme

 MIKÄ TÄRKEINTÄ: osaamme olla levossa ja pystymme onnistumaan, vaikka yllämme pyörisi mikä tahansa kakka-tuuletin – sillä mennään mitä on – tästä hetkestä rakennetaan se paras mahdollinen. TÄMÄN OSAAMME TEHDÄ!

Tämän kaiken oppimme ja kokemuksemme olemme paketoineet yhteen paikkaan ja haluamme jakaa sen kaikille. Emme vain sille rajatulle asiakaskunnallemme, joita voimme henkilökohtaisesti palvella.

Olen oivaltanut tänä vuonna monta hyvää ja itseä vapauttavaa asiaa olemalla mukana tässä yhteisössä. Henkilökohtaisessa elämässä on tapahtunut valtavia muutoksia.  

Olen saanut kylmiä väreitä kuunnellessani Ilonan ja Iran keskusteluja. Kylmät väreet olivat minulle merkki itseä koskettavasta asiasta. Inspiroidun teidän tavasta olla läsnä ja puhua asioista. Syvemmät teemat ovat herättäneet tunteita hyvällä tavalla.

Marjut Nupponen

Tätä kaikkea saat

Uusia kulmia joka kuukausi - ei väsyttäviä itsestäänselvyyksiä
 • Kokeneiden asiantuntijoiden luentoja.
 • Ajatteluasi ja uskomuksiasi haastavia pohdintatehtäviä ja lukusuosituksia.
 • Kuukauden teemaa syventävät Q&A-webinaarit – olemme mukana jakamassa omia oivalluksiamme, kipukohtiamme ja ihmetyksiämme yhdessä toisten kanssa.

Opit joka kuukausi jotakin uutta itsetuntemuksen syventämisestä. Pääset etenemään juuri sinulle itsellesi sopivin askelin. Yhdestä asiasta voit olla varma – alat katsella ja keskustella itsesi kanssa uudella tavalla.

Yhteisön
 • Paloma Developmentin jäsenenä et ole kasvussasi yksin – saat yhteisön.
 • Keskustele, jaa ajatuksiasi ja kysy kysymyksiä. Tai ole vain tutkimusmatkalla itseesi.
 • Liity mukaan jäsenille rajattuun Facebook-ryhmään.

Avasimme palvelumme syyskuussa 2020 ja 9 kuukaudessa itseluottamuksen johtamisen verkkokurssille oli liittynyt yli 13.000 jäsentä!

Innokkaimmat ovat jo mukana Paloma Developmentissa syventämässä kasvuaan!

Opit, ettei oma ajattelu kehity hämärässä nurkkahuoneessa itsekseen – me kasvamme yhteydessä toisiin – tässä yhteydessä syvenee myös itsetuntemus.

Tämä yhteisö muuttaa ajatteluasi!  

Kuukausittaiset webinaarit - rehellistä puhetta asioiden ytimestä
 • Pääset mukaan huikeaan kuukausittaiseen kysymys-vastaus -live -webinaariin.
 • Energisoidut ja oivallat – kuulet koskettavia tarinoita kuukauden teeman ääreltä.
 • Olemme henkilökohtaisesti mukana jakamassa itsestämme ja oppimastamme toisten kanssa.

Saat ideoita toisilta ja kuulet miten eri ihmiset ovat itsetuntemustaan syventäneet käsiteltävän teemaan alueella ja mitä he ovat olemisessaan ja ajattelussaan hyödyntäneet.

Kuulet miten ihmiset kokevat muutosta itsessään – rakentavat muutosta itsessään. Alat elää syventyvää itsetuntemustasi todeksi.

Tätä et halua missata!  

4 verkkokurssia - lahja sinulle!
 • Bonuskurssit – ei vatuleerausta, vaan kunnon startti itsetuntemuksen matkalle otteella, joka vie eteenpäin!
 • Kaksi ensimmäistä avautuvat sinulle heti ja kaksi seuraavaa 30 päivän jälkeen. Näin virität tietoisuuden kasvusi alustaksi.
 • Kovatasoista sisältöä täynnä rakennusmateriaalia oman itsetuntemuksen perustuksia varten. Ota koppi!  
 • Pelkästään näiden arvo yhteensä on yli 400 €.

Katso kurssit tästä!

Pohdintatehtäviä - juuri sopivaa mielenkutitusta
 • Pohdinnassamme tapahtuu paljon laadutonta ajelehtimista – monenlainen tattiotsainen oleminen ja eläminen johtuu juuri tästä.
 • Ärsytämme ja haastamme sinua tietoiseen pohdintaan vaikeidenkin asioiden äärelle.
 • Jäsennät oppimaasi ja pääset heti soveltamaan asioita arkeen.
 • Emme jymähdä pinnalle – autamme sinua syvemmälle – tämä johtaa tekoihin ja toimintaan.
 • Tartu pohdintoihin – huomaat, että olemisessasi ja ajattelussasi alkaa tapahtua uutta.

Opit uusia ajattelun taitoja sen lisäksi, että hyödyt tietoisesta pohdinnasta itsetuntemuksen äärellä.

Sinua ei enää kiinnosta mitä siellä kollegan tai naapurin elämässä tapahtuu – kiinnostut syvemmin siitä, mitä sinussa tapahtuu.

Lukusuosituksia

Sanonta, lukeminen kannattaa aina on kuin sanoisi, syöminen kannattaa aina. Ei kannata! Suosittelemme sinulle lukemisia, jotka ovat hengen ja sielun ruokaa – syvennät kasvuasi ja lisäät ymmärrystäsi erilaisista itsetuntemuksen teemoista. 

Jäsenyys kattaa monipuoliset teemat, joiden käsittelyssä on ollut henkilökohtainen ote. Juuri tämä on erottanut Paloma-yhteisön muista podcasteista, verkkokoulutuksista ym., sillä siitä nimenomaan tulee se tunne, että tätä tehdään yhdessä, enkä ole pelkkä vastaanottaja. 

Olen nauttinut siitä, että Paloma Development yhteisö on tarjonnut uusia ja raikkaita ajatuksia oman elämän tarkasteluun. Itselleni kuitenkin ehkä kaikkein suurin anti on ollut sellainen yhteisöllisyyden tunne, joka muodostuu, kun kaikki ulkoiset tittelit ym. on karsittu ja huomaa, että lopulta me kaikki ihmiset olemme hyvin samanlaisia. Ja kasvun hetkellä, kun olemme haavoittuvimmillamme, olemme lopulta aidoimmillamme ja kauneimmillamme. Tätä kauneutta ja vertaiskulkijuutta tämä yhteisö on tarjonnut minulle.  

Sanat ovat ankkureita ajatuksille ja tunteille ja minulle tämä yhteisö on ollut apuna sanojen löytymiseen. Ihan kaikkea ei onneksi tarvitse itse omassa elämässään käydä läpi, vaan voimme oppia myös toisten kokemuksista. Se on tämän yhteisön arvo! Kiitos kanssakulkijoille!

Kaisa Laine

Jo julkaistuja teemoja

Myös tämän kaiken saat

Perustan luominen

Puhumme itsen tuntemisen ja henkilökohtaisen kasvun perustan luomisen edellytyksistä.

Jos et luo perustaa, se on sama kuin rakentaisit talosi hiekalle – ensimmäinen myrsky puhaltaa rakennelmasi kumoon!

 Yksi asia ratkaisee onnistumisen tässä: sinun on luotava kasvullesi aika, paikka ja tila. Vain näin pystyt tekemään havaintoja ja huomaamaan mitä itsessäsi tapahtuu, miltä juuri nyt tuntuu, mikä on edistynyt ja mitä tarvitsen juuri nyt. 

Minuuden eri puolet

Kun haluat onnistua elämässäsi ja vahvistaa omaa olemistasi, kasvaa ja tuntea itsesi – kuka oikein olet tässä kaikessa?

 Kaikkein tärkeintä tässä: löydät monta sinua, tunnistat tilanteita, joissa eri puolesi tulevat näkyviksi ja niillä kaikilla on jokin tärkeä viesti ja tarina sinulle sinusta itsestäsi.

 Tämä teema johdattelee sinut tutkimaan minuutesi erilaisia puolia ja niiden kypsyysasteita. Löydätkö kypsää, ylikypsää, raakaa vai jotakin kenties muuta?

Hengittäminen

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi: mikä on se pienin asia, jolla on valtavan suuri vipuvaikutus? Hengittämien on nimittäin juuri sellainen asia.

Tiesitkö, että hengittäminen ei ole vain hengissä pysymistä?

Psykologi, psykoterapeutti (kognitiivis-analyyttinen, VET ja psykofyysinen psykoterapia) ja työnohjaaja Minna Martin esittelee hengittämistä. Kuulostaa aika yksinkertaiselta, MUTTA

 Opit häkellyttäviä asioita, siitä miten hengittäminen tukee vuorovaikutusta ja itsesäätelyä. Todellakin!

 Hengittäminen ei ole vain hapetusjärjestelmä, jotta pysyt hengissä! Mistä tässä oikein on kysymys, miten hengittämistä voi havainnoida ja miten vahvistaa osana omaa kasvua?

Keskustelun voima

Sukellamme keskustelemisen maailmaan osana henkilökohtaista itsetuntemusta ja kasvua. Pohditko joskus keskusteluiden tiimellyksessä, että mitä tässä oikein tapahtui? Joku möksähti ja yksi puhui jostakin ihan muusta kuin mistä piti puhua.

Minkälaista laatua sinä luot keskusteluihin? Kuka olet keskusteluissa?

 Oivallat: mistä hyvä keskustelu koostuu – opit tunnistamaan laadukkaan keskustelun elementit.

 Saat yksinkertaisen laadukkaan keskustelun mallin, jolla onnistut ja valjastat tavoitteita kohti etenemisen!

Tulevan vuoden suunnittelu 

Pitääkö sitä vuottakin suunnitella? Kyllä, jos haluat itsetuntemuksen pohjalta onnistua etkä vain ajelehtia – kattellaan mitä tapahtuu -tyylillä. Tulevan vuoden suunnittelu on vuoden tärkein tehtävä! Käymme valmentaja Ira Langen johdolla läpi, miten tulevaa vuotta kannattaa suunnitella eri kategorioissa.

 Opit: suunnittelu ei ole hirttosilmukka vaan luotilanka, joka ohjaa sinua suuntaan, jossa sinä parhaimmillasi toteudut.

 Suunnittelussa toteutuu viisaus: aloitat uutta ja asetat tavoitteita, jotka kumpuavat omista arvoistasi eikä jostakin ulkokohtaisesta ”mun täytyy tätä ja tätä ens vuonna” -ajattelusta.

Vaativuus itseään kohtaan 

Sisäinen kriitikko olisi saanut jäädä syntymättä! Kuinka usein olet jättänyt jotakin arvokasta tekemättä, koska sisäinen tuomari sieltä huutelee lamaannuttavia ja estäviä kommenttejaan? Kuinka usein kompastut vaativuuteesi ja huomaat – oman sisäisen puheesi olevan negatiivista ja suorastaan sättivää?

Psykologian Tohtori Annamari Heikkilä avaa teemaa ja tarjoilee tapoja, joilla sisäisen vaativuuden kanssa voi tulla toimeen ja siitä oppia.

 Iso oppi ja oivallus: voit päästää tuon kriitikon pois ohjaksista. Sisäisellä kriitikollasi voi olla näyttämölläsi suuri rooli, mutta SINÄ olet käsikirjoittaja! Mitä tapahtuisi, jos kirjoittaisit mokomalle tyypille hiukan erilaisen roolin?

Mielentäminen

Kärähtikö taas mantelitumake? Tai olitko niin häkeltynyt, ettet tiennyt mitä sanoa – jälkikäteen pohdit, ”mun olis pitänyt sanoa näin”. Oletko kokenut, että toinen vetää kommenteistasi aivan eriskummallisia johtopäätöksiä ja tulkintoja – teetkö itse näin?

Herättelevän luennon aiheesta pitää psykologi, psykoterapeutti Minna Martin.

 Oivallat ja opit: mielentämisen taidolla syvennät itsetuntemustasi ja samalla kun tunnet itseäsi syvemmin, opit, miten sinä mielennät asioita, tilanteita, ihmisiä sekä yhteisiä kohtaamisia ja niihin liittyviä tunteita.

 Opit omasta itsesäätelystäsi ja vuorovaikutuksestasi uutta – miten selviät paremmin vaikeista tilanteista?

Pelkojen kohtaaminen

Kun pelko hallitsee – se lamaannuttaa – silloin elät pelko-orientaatio elämää. Kuinka usein olet ollut tilanteessa, jossa ajattelit, että sinun olisi nyt tärkeä sanoittaa sitä, mikä on oikeasti tärkeää ja mitä syvimmiltäsi koet – mutta oletkin ollut mykkänä – eli väistänyt? Entinen suur-pelkääjä ja nykyinen kohtimenijä ja rohkeusasiantuntija Ira Lange viitoittaa sinulle tietä kohti rohkeusorientaatiota. Hyppää mukaan – ajattelusi peloista muuttuu, kun siirryt väistelystä kohtimenoon ja opit miten suuri merkitys tällä on kaikessa elämässämme. 

 Iso oivallus: opit, että pelko on uusi ovi johonkin upeaan tarinaan sinussa itsessäsi. Kun avaat oven ja menet kohti – löydät lahjan ja kyvykkyyden itsestäsi – jotakin, jota et ole osannut ehkä kuvitellakaan.

 Askelmerkkejä pelkojen kohtaamiseen ja rohkeusorientaatioon

Parisuhteen logiikka

Ärsyttääkö lattialla lojuvat sukat? Tuleeko mieleesi: ”Eikö se taaskaan tehnyt sitä mitä lupasi?” Kun ärsyynnyt, lähteekö lapasesta ja sanot parit valitut vai loukkaannutko ja menet mykkänä itse tekemään sen minkä toinen oli luvannut tehdä? Oletko kokenut, että ollaan tässä vain ajauduttu toinen itään ja toinen länteen – eikä ole oikein mitään yhteistä, vaikka mitään dramaattista ei olekaan tapahtunut? 

Jos haluat tietää, mitä ihmettä näissä tilanteissa oikeasti syvällä tasolla tapahtuu, nyt se on mahdollista, sillä läheisen ihmissuhteen negatiivisia kehiä voi oppia tunnistamaan ja katkaisemaan ja myös korjaamaan!  Psykologi, paripsykoterapeutti Eira Eklund-Mikola auttaa ymmärtämään, miten tunneyhteyden voi korjata kiintymyssuhdeteorian opein.  

 Se suuri oivallus, kun tämän olet kuunnellut:

ET KOSKAAN ENÄÄ KATSO LÄHEISIÄ IHMISTUHTEISTASI SAMALLA TAVALLA!

Näet itsesi ja toisen ihmisen uusin silmin. Hämmästyt myötätuntoa, joka sinussa herää tämän jälkeen.

Tämä uuden tyyppinen valmennusmuoto yhdistettynä yhteisöön on ollut erinomainen ja kekseliäs innovaatio! Koen, että Ilona ja Ira ovat itse aidon innostuneita ja motivoituneita kaikista näistä asioista, ja se innostus tarttuu!

Kaikki materiaali on ollut korkeatasoista ja innostavaa. Erityisen koskettavaa on ollut omakohtaisuus ja avoimuus, mikä kulttuurissamme on edelleen vierasta ja liian vähäistä. Jakaminen ja vertaistuki, sen oivaltaminen ettei ole ainoa, on ollut itselleni suuri lahja tunteen tasolla. Lisäksi arvostan suuresti saamaani todella arvokasta tietoa.

SYDÄMELLINEN KIITOS!

Päivi Rissanen, sosiaalipsykologi, työyhteisösovittelija, ammattimuusikko, väitöskirjatutkija (TaiY)

Liittymällä tänään tarjoamme sinulle neljä verkkokurssia bonuksena - arvo yli 400€!

Liittymällä tänään tarjoamme sinulle 

neljä verkkokurssia bonuksena - arvo yli 400€!

Bonus #1

Ihmisten erilaisuus

Kaikki nyökyttelevät erilaisuudesta puhuttaessa, mutta kun se näkyy arjessa, yhtäkkiä kaikki onkin hankalaa!

Opit miten erilaisuutta voi oikeasti hyödyntää ja siitä iloita – kyllä myös omasta erilaisuudestasi!

Bonus #2

Pelko pois - kohti rohkeaa kohtaamista

Konkreettiset askelmerkit rohkeaan sanoittamiseen ja epävarmuudessa lepäämiseen – kyllä, nimenomaan siinä lepäämiseen, ettei sinun tarvitse kontrolloida tai hallita mitään.

Bonus #3

Omien pimeiden puolien tunnistaminen

Pimeä puoli ei ole niin pimeä kuin kuvittelet! Opit pitämään vahvuudet vahvuuksina ja tunnistamaan tilanteita, joissa vahvuus voi kääntyä pimeydeksi.

Bonus #4

Kaikki lähtee itsensä johtamisesta

Ei ulkokohtaisia to do -listoja vaan omiin resursseihin kytkeytymistä.

Jäsenyysvaihtoehdot

Paloma Development kuukausijäsenyys

29,90 €/kk

Kuukausittain laskutus, peru milloin tahansa!

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
 • Ensimmäinen kuukausi -50%!
LIITY JÄSENEKSI!

Paloma Development vuosijäsenyys

25 €/kk

Vuosittainen laskutus, 300 € / vuosi. Säästä 16%

 • Asiantuntijaluennot
 • Webinaarit
 • Verkkokurssit
 • Tehtävät
 • Keskusteluyhteisö
 • Saat 2 kuukautta ilmaiseksi!
LIITY JÄSENEKSI!

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%.

Olette saaneet minut pysähtymään perustavanlaatuisten asioiden äärelle. En ole koskaan aiemmin ajatellut näin kuumeisesti kuukausitolkulla. Joskus tuo ajattelun määrä pyörryttää, mutta kuka on sanonut, että kasvaminen olisi helppoa hommaa. 

Elämä kriisiytyy aika-ajoin. Silloin on suurinta vahvuutta lähteä tutkimaan mitä kaikkea on backstagella. Olen onnellinen, että minussa on ollut jaksamista etsiä vastauksia myös tämän yhteisön kautta. Ja vastauksia olen löytänyt. 

Pidän välittömästä ja rehellisestä tyylistä. Se, ettei ketään meistä ole säästetty kolhuilta välittyy tekemisessänne voimallisesti, ja antaa tukea omasta vuoristoradasta selviytymiseen - ja myös siitä nauttimiseen. 

Anne

Mitä saat?  

 

 1. Lähes 30 tuntia ääni- ja kuvamateriaalia + kaikki harjoitukset. Materiaalia tuleelisää joka kuukausi.   
 2. Saat käyttöösi kuukausittaiset temaattisetwebinaarit, jotka voit kuunnella ja katsella milloin haluat. 
 3. Pääset mukaan kuukausittaiseenkysymys-vastaus -live -webinaariin, jossa syvennetään kuukauden aihetta Ilonan, Iran ja kuukauden asiantuntijan johdolla.  
 4. Neljä syvällistä verkkokurssia: kaikki lähtee itsen johtamisesta, ihmisten erilaisuus, omien pimeiden puolien tunnistaminen, pelko pois – kohti rohkeaa kohtaamista.  
 5. Olet osa huikeaa ja aktiivista kasvuyhteisöämme, jossa voit keskustella muiden kanssa, jakaa ajatuksia ja kysyä kysymyksiä myös Ilonalta ja Iralta. Lisäksi voit liittyä jäsenille rajattuun Facebook-ryhmään. 
 6. Saat pohdintatehtäviä, jotka liittyvät kuukauden teemaan, ja auttavat sinua jäsentämään oppimaasi ja soveltamaan sitä omaan elämääsi ja arkeesi heti.
 7. Saat joka kuukausi lukusuosituksen tai -suosituksia kyseisen kuukauden käsiteltävään teemaan liittyen. 

Rahat takaisin takuu! Saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä ostostasi, mikäli huomaat ettei itsetuntemuksen matka ollutkaan sinun juttusi. Ilmoitat vain siitä meille.     

 

 Hinnoittelemme asiakkaillemme työmme 500 € / h periaatteella ja meillä on mahdollisuus työskennellä vain rajatun porukan kanssa. Tämä jäsenyys on sinulle vain 300 € vuodessa! 

 Saat käyttöösi meidän yhteensä yli 50 vuoden kokemuksen ja osaamisen 30 eurolla kuukaudessa

 

Alle 1 €/päivä!

Minulle tämä matka on ollut todella henkilökohtainen, enemmän kuin osasin ajatella liittyessäni mukaan. Elämä toi isoja asioita eteeni ja erityisesti ohjelman joustava toteutus on ollut tärkeä. Arvostan todella, että asioihin voi palata omaan tahtiin.

Itsen hylkääminen oli todella pysäyttävä ja havahduttava ilmiö. Pelkästään se, että sanoititte ilmiön ja toitte sen näkyväksi avasi silmäni, että tätähän juuri olen vuosia tehnyt. Olen oppinut, että muut laitetaan etusijalle. Myös Iran nostot näkyväksi tulemisen pelkoon liittyen ovat resonoineet vahvasti.

Nyt agendallani on tulevan vuoden suunnittelu ja luennoista ja materiaaleista on siinä arvokasta tukea. Aion kuunnella luennot uudestaan ja ottaa uudelle materiaalille aikaa myös jatkossa.

Haluan pysyä mukana tässä kyydissä, jossa on näin mahtavan rehellinen ja inhimillinen meininki, ja aidosti tilaa kasvaa. On ihan mahtava fiilis kokea olevansa omiensa joukossa!

Minna

FAQ

Tämä on sinulle, joka haluat oikeasti tuntea itsesi etkä enää jaksa jaaritella ja pettää itseäsi kaiken maailman tekosyillä.