Tarina

 

UNELMISTA TOTTA!

Ilona Rauhalan unelma psykologisen tiedon helposta saatavuudesta on kasvattanut siipiään ja vahvistanut juuriaan. Intohimomme on tuoda ihmisille eväitä itsetuntemuksen syventämiseen sen eri osa-alueilta.

Koska itsetuntemuksesta lähtee kaikki!

Olemme syvästi ylpeitä perheenomaisesta tiimistämme. Palomacoaching starttasi Ilonan ja hänen poikiensa Saskan ja Lukan toimesta. Ensimmäisiä nauruversioita kuvattiin Töölönlahden rantamilla. Pian kamerat kulkivat mukana, milloin Santorinin Kalderoilla ja Val D'isèren laskettelurinteillä.

Lukan intohimona on digitaalisen sisällön tuottaminen. Hän vastaa kuvaamisesta ja editoinnista. Hänen silmänsä ja korvansa ovat korvaamaton elementti kaiken liikkuvan kuvan synnyssä ja viimeistelyssä.

Saska on tiimimme linjakas webmaster. Hänen käsiensä kautta kulkee alustamme tekninen toteutus ja visuaalisen ulkoasun luominen.

Ira Lange ja Ilona tutustuivat coaching piireissä. Pitkään oli puhuttu osaamisen yhdistämisestä ja näin tehtiin loppuvuonna 2020. Yhteinen energia ja ajattelun samansuuntaisuus sekä syventynyt läheinen ystävyys ovat tärkeä osa myös yhteistä ammatillista tekemistä.

Valmentamisen ja puheiden pitämisen lisäksi Ira rakastaa kirjoittamista ja vastaa Palomacoahingin sivuston ja viestinnän tekstin tuottamisesta sekä kirjallisen rakenteen luomisesta.

Ilona pitää huolta psykologisen sisällön laadusta sekä ohjaa laaja-alaisesti tuotantoa.

Virtuaalitiimissämme on mukana kansainvälinen moniammatillinen huippuporukka! Yhteinen visio siitä, miten laadukasta itsetuntemuksen sisältöä tuotetaan, on meille kaikille sydämen asia.  

Rakastamme sitä mitä teemme ja jotta kaikki onnistuu ja sujuu, me myös nauramme paljon – useimmiten itsellemme!

 

 

 

 

Symbolina sudenkorennon siivet

Sudenkorennon lento on intensiivistä ja eleganttia. Sen siiveniskussa on voimaa. Se lentää ketterästi ja taitavasti suoraan ylös, alas ja sivuille ja osaa myös lentää paikallaan. Sudenkorento käyttää energiaa taloudellisesti ja räpyttää siipiään noin 20 kertaa vähemmän kuin muut hyönteiset. Sudenkorento näkee merkillisillä verkkosilmillään veden pinnan alle ja 360 asetta ympärilleen. Se on myös rohkea eikä pelkää hyökätä veden pinnan alla olevan saaliin kimppuun.

Idän mytologioissa sudenkorennon uskotaan periytyvän lohikäärmeistä. Lohikäärmettä pidetään menestyksen symbolina, koska se elää pää pilvissä, mutta jalat tiukasti maan pinnalla. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka molemmat ovat keskeisiä menestyksessä. Sudenkorento symboloi menestystä, läsnäoloa, ketteryyttä ja taitoa. Se kuvaa rohkeutta, kykyä vaihtaa näkökulmaa ja nähdä laajasti ja pintaa syvemmälle.

Paloma on espanjaa ja tarkoittaa kyyhkyä

Kyyhkyä pidetään toivon ja rauhan symbolina.

Nämä symboliset näkökulmat ohjaavat työtämme ja olemistamme ihmisten äärellä. 

Ihana kun luit tarinamme!